Peter Olyslager, Partner of PJ Strategy, will give a presentation at the 2013 year’s end VSB congress at December 19th in Bilthoven, Netherlands. Since 1971 the VSB (Vereniging Strategie & Bestuur) is the content network and platform regarding strategy. Corporate Governance, increasingly executed supervision related to strategy and organization, is a significant part of their activity.
The title of the presentation is: ”Strategy; Art or Science?”. The story will bring us back to our childhood…

Uitnodiging VSB-bijeenkomst d.d. donderdag 19 December 2013

Geachte leden, niet-leden, gasten en introducés,

Namens het VSB-bestuur nodig ik u wederom van harte uit voor de laatste VSB-bijeenkomst van 2013, d.d. donderdag 19 December a.s. Gecombineerd met een eindejaarsborrel heten wij U van harte welkom in Villa Trinari (1911) het kantoor van DeVriesHaselhoff te Bilthoven, waar ook het kantoor van de VSB is gevestigd.

We hebben besloten om de eindejaarsborrel te combineren met een presentatie van één van onze nieuwe leden.

Spreker : Peter Olyslager, managing partner van PJ Strategy

Titel presentatie: ”Strategie, kunst of kunde?”

PJ Strategy is een sterk groeiend en innovatief strategie bureau waarin 8 partners hun authentieke strategisch gedachtegoed uitdragen. Alle partners komen uit het bedrijfsleven en zijn actief in alle sectoren, van chemie en IT, tot retail en fmcg. Met hun unieke bottom-up STP (Strategy Team Process) methodiek, eigen ontwikkelde “Wave Strategies” en “The McEnroe Innovation”, bieden zij een frisse kijk op de huidige strategische ontwikkelingen.

Peter Olyslager, Managing Director & Founder

Peter heeft verschillende innovatieve strategieën ontwikkeld en geïmplementeerd. Hij heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring in general management, strategie, sales & marketing management in verschillende sectoren, zoals kantoorartikelen, plastics, grondstoffen, financiële dienstverlening, ict, new energy, sport en de chemische industrie. Naast zijn commercieel economische achtergrond heeft Peter zijn MBA behaald aan The School of Economics in Helsinki, Finland en verrijkt met een strategisch marketing diploma NIMA-C in 1996.