Really, we will discuss strategic challenges like targeted agility, company identity and structural strategic maneuvering…

Jullie zijn van harte uitgenodigd voor de volgende bijeenkomst, die op dinsdag 21 april zal plaatsvinden vanaf 17.00 in Acquavite, Adriaan Dortsmanplein 3, Naarden-Vesting.

Voor deze bijeenkomst hebben wij Peter Olyslager gestrikt als spreker. Na meer dan 25 jaar te hebben gewerkt bij grote multinationals met een wereldwijde P&L verantwoordelijkheid heeft Peter 6 jaar geleden besloten een eigen bedrijf op te richten met als doel het strategie DNA van bedrijven significant te versterken door de inzet van (zelf ontwikkelde) innovatieve strategische tools. PJ Strategy neemt bedrijven mee in een interactief proces naar groei, innovatie, koersbepaling, en structureel strategisch management. Hij wil ons laten kennismaken met zijn Strategy Team Process (STP) methodiek, zijn ’Wave Strategies’ en zijn ’McEnroe Innovation’. Voorts roept hij -en dus ook wij- iedereen op om zijn strategische dillemma’s mee te nemen, waarvan we er een aantal kunnen behandelen.

Gratis en geheel en al voor niets! Het enige dat U hoeft te doen is aanwezig zijn (dat dan weer wél) en uw case in te brengen!

 

Need we say more? Schrijf U dit weekend vast in!

Hartelijke groet, Rene Jung

Voorzitter